1  
 Αρχική
Untitled Document
Επιλέξτε κατηγορία
Υποκατηγορία
 
 
Επιλέξτε λέξη κλειδί
 
 
 
 
Untitled Document
 

 

 

Προϊόντα >
  Untitled Document
 

Η JGC προσφέρει όλο το φάσμα επαγγελματικών οργάνων και συστημάτων που καλύπτουν πλήρως τους τομείς της τοπογραφίας, γεωδαισίας, υδρογραφίας, κατασκευής, GIS καθώς και συστήματα εντοπισμού θέσης (GPS) για αναψυχή, πλοήγηση και ναυσιπλοΐα. 

Τα προϊόντα που διαθέτουμε διακρίνονται για την κορυφαία τεχνολογία τους, την ασύγκριτη ποιότητα κατασκευής τους και τις ασυναγώνιστες τιμές. Για όλα μας τα προϊόντα προσφέρουμε ευνοϊκούς όρους αποπληρωμής και ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα.

 

Οι κατηγορίες που καλύπτουμε είναι:

Επαγγελματικά GPS/GNSS: Στην κατηγορία αυτή ανήκουν όλα τα προϊόντα GPS/GNSS που απευθύνονται για επαγγελματική χρήση. Τα προϊόντα αυτά είναι συστήματα για Γεωδαισία, Υδρογραφία, GIS, λύσεις ΟΕΜ καθώς και πλήρη γκάμα μόνιμων σταθμών αναφοράς. Όλα τα επαγγελματικά GPS/GNSS είναι της πρωτοπόρου στον χώρο Ashtech by MAGELLAN Professional. Τα προϊόντα της Ashtech διακρίνονται για την αξιοπιστία τους την κορυφαία ποιότητα κατασκευής τους, την απόδοση και ταχύτητα τους και αποτελούν την Νο. 1 επιλογή των Ελλήνων μηχανικών με πωλήσεις περισσοτέρων των 200 δεκτών το χρόνο.


GPS Αναψυχής: Στην κατηγορία αυτή ανήκουν όλα τα προϊόντα GPS που απευθύνονται για αναψυχή. Τα προϊόντα αυτά είναι κυρίως GPS χειρός για πλοήγηση, ναυσιπλοΐα, ορειβασία και γενικά για εφαρμογές όπου απαιτείται ο κατά προσέγγιση εντοπισμός της θέσης μας.  Τα προϊόντα αυτά προέρχονται από τις μεγαλύτερες στον χώρο εταιρείες όπως η Handheld και η Garmin.


Τοπογραφικά όργανα: Τα τοπογραφικά όργανα που διαθέτουμε στην Ελληνικά αγορά είναι των εταιρειών SPECTRA PRECISION & NIKON που διακρίνονται για τους απαράμιλλους φακούς τους, τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους και το καινοτόμο μέγεθος τους. Τα προϊόντα αυτά είναι Total Stations (ατέρμονα ή servoκινούμενα) και παρελκόμενος τοπογραφικός εξοπλισμός. Τα προϊόντα των SPECTRA PRECISION & NIKON διακρίνονται για την απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής τους και τις ασυναγώνιστες τιμές τους.


 

 

 

 

 
 
 
cart

'Εχετε 294 προϊόντα
στο καλάθι σας


Προβολή Καλαθιού
 
 
     
Untitled Document

© 2009-2019 JGC Συστήματα Γεωπληροφορικής ΑΕ. Σχεδίαση και ανάπτυξη δικτυακού τόπου Alphabit