1  
 Αρχική
Untitled Document
Επιλέξτε κατηγορία
Υποκατηγορία
 
 
Επιλέξτε λέξη κλειδί
 
 
 
Untitled Document

Eπαγγελματικά GPS

Ερασιτεχνικά GPS

Τεχνικό Λογισμικό

Mετρητικός Εξοπλισμός

Πομποδέκτες

Χωροβάτες

Κατασκευαστικά Laser

Αερομοντέλα

Αποστασιόμετρα

GPS Trackers

Ανιχνευτές Καλωδίων

Wearables

Παρελκόμενα

Χειριστήρια

Θερμοκάμερες

Προβολή αναλυτικών στοιχείων προϊόντος

 

  Alphabit easyCMS


Κλικ στην εικόνα
για μεγέθυνση
 
Πελάτες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω προϊόν επίσης είδαν:
     
   
 
 
 
 
  Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 2250 €
 
 
 
 
 
  Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 949 €
 
 
 
 
 
  Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 1199 €
 
 
 
 
Περιγραφή προϊόντος

 Tο Nautiz X3 ®φέρνει επανάσταση στην τεχνολογία των φορητών υπολογιστών με τον ασυναγώνιστο συνδυασμό του μικρού του μεγέθους, των μεγάλων επιδόσεων, της εκπληκτικής ανθεκτικότητάς του αλλά και της προσιτής τιμής του.

Το πιο αξιοσημείωτο πράγμα στο Nautiz X3 είναι το συμπαγές μέγεθός του. Έχει διαστάσεις 150x67x25 mm, ζυγίζει μόλις 260 γραμμάρια και εφαρμόζει στην παλάμη του χεριού.

Έχει ενσωματωμένες τις δυνατότητες GSM/GPRS/EDGE και UMTS/HSDPA και παρέχει υψηλής ποιότητας μεταφορά ήχου και δεδομένων. Είναι γρήγορο και αξιόπιστο στην αποστολή και παραλαβή εγγράφων, εικόνων και άλλων δεδομένων. Μπορείτε να συγχρονιστείτε με τον H / Y στο γραφείο ή με τους συνεργάτες σας στο πεδίο.

Το Nautiz X3 διαθέτει επεξεργαστή υψηλής ταχύτητας Xscale 806 MHz, 256 MB SDRAM και 512 MB Flash αποθήκευσης, ώστε να λειτουργεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Τα Windows Mobile 6.5 Professional σας επιτρέπουν να εκτελείτε τα προγράμματα που χρειάζεστε. Διαθέτει μπαταρία λιθίου 3300 mAh, η οποία έχει αυτονομία για μια ολόκληρη εργάσιμη μέρα με μία μόνο φόρτιση.

Η συμπαγής σχεδίαση του συμπληρώνεται από την εκπληκτική ανθεκτικότητά του, έτοιμο για πλέον δύσκολες συνθήκες εργασίας. Έχει πρότυπο προστασίας IP65 που σημαίνει ότι είναι στεγανό και ιδιαίτερα ανθεκτικό στη σκόνη. Και αν σας πέσει κατά λάθος, μην ανησυχείτε το Nautiz X3 είναι προστατευμένο και μπορεί να αντέξει σε επανειλημμένες πτώσεις από τα 1,8 μέτρα.

Πέρα από του ότι είναι μικρό, ισχυρό και ανθεκτικό, το Nautiz X3 έχει όλα τα στάνταρ χαρακτηριστικά που επιζητείτε. Έχει οθόνη αφής QVGA 2,8 ιντσών αναγνώσιμη στο φως της ημέρας, αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό και επιπλέον κουμπιά λειτουργίας στο πλάι. Διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα 3 megapixel με autofocus, φλας LED, λέιζερ barcode scanner 1D και προαιρετική απεικόνιση σε 2D. Το Nautiz X3 περιλαμβάνει ακόμη GPS για πλοήγηση, G-Sensor, ηλεκτρονική πυξίδα και αλτίμετρο.

Το Nautiz X3 περιλαμβάνει πλήθος δυνατοτήτων και επιδόσεων, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και οικονομικό. Είναι ένα εργαλείο που χωράει στην τσέπη σας, μπορεί να πάει παντού και να κάνει ό, τι χρειάζεστε!

 
 
 
 
cart

 
Untitled Document
 

 

 

 
Untitled Document
  Εισάγετε το Email σας
   
 
 
 
     
Untitled Document

© 2009-2018 JGC Συστήματα Γεωπληροφορικής ΑΕ. Σχεδίαση και ανάπτυξη δικτυακού τόπου Alphabit