1  
 Αρχική
Untitled Document
Επιλέξτε κατηγορία
Υποκατηγορία
 
 
Επιλέξτε λέξη κλειδί
 
 
 
Untitled Document

Eπαγγελματικά GPS

Ερασιτεχνικά GPS

Τεχνικό Λογισμικό

Mετρητικός Εξοπλισμός

Πομποδέκτες

Χωροβάτες

Κατασκευαστικά Laser

Αερομοντέλα

Αποστασιόμετρα

GPS Trackers

Ανιχνευτές Καλωδίων

Wearables

Παρελκόμενα

Χειριστήρια

Θερμοκάμερες

Προβολή αναλυτικών στοιχείων προϊόντος

 

  Alphabit easyCMS


Κλικ στην εικόνα
για μεγέθυνση
 
Πελάτες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω προϊόν επίσης είδαν:
     
   
 
 
 
 
  Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 1395 €
 
 
 
 
 
  Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 175 €
 
 
 
 
 
  Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 1199 €
 
 
 
 
Περιγραφή προϊόντος

 

Το Algiz 7 αποτελεί την επόμενη γενιά φορητών υπολογιστών. Είναι μικρό και ελαφρύ αλλά ταυτόχρονα στιβαρό, γρήγορο και αρκετά ανθεκτικό ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες εργασίας. Έχει πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας και ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών. Η 7-ιντσών οθόνη και τα Windows 7 καθιστούν το Algiz 7, μια εξαιρετική λύση για όλους όσους εργάζονται χρησιμοποιώντας λεπτομερείς χάρτες ή άλλα γραφικά τα οποία απαιτούν πλήρη λειτουργικότητα Windows PC.

Το Algiz 7 προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις χάρη στον εντυπωσιακό επεξεργαστή Intel Atom 1,6 GHz που διαθέτει, την 64 GB SSD και 2 GB μνήμη RAM DDR2 που σε συνδυασμό με το λειτουργικό σύστημα Windows 7 Professional, αποτελεί το πιο ισχυρό εργαλείο για το πεδίο.

Έχει πλήρως ενσωματωμένη λειτουργία πλοήγησης GPS και ένα ευρύ φάσμα επιλογών επικοινωνίας με άλλες συσκευές. Για συνδέσεις μικρής εμβέλειας με άλλες συσκευές, παρέχει τη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης μέσω Bluetooth ή 802,11 WLAN αν έχετε τοπικό δίκτυο με το οποίο θέλετε να συνδεθείτε. Έχει πλήρως ενσωματωμένα 3G modem και κεραία τα οποία παρέχουν υψηλής ταχύτητας GSM/ UMTS/EVDO μεταφορά δεδομένων. Το Algiz 7 έχει τη δυνατότητα χρήσης της τεχνολογίας Gobi ™ 2000 με την οποία η πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι εφικτή οποτεδήποτε και οπουδήποτε στον κόσμο.

Μπορείτε να συλλέξετε φωτογραφίες στο πεδίο απευθείας από το Algiz 7 με την ενσωματωμένη κάμερα των 2-megapixel με LED φωτισμό που διαθέτει. Προσφέρει επίσης μια σειρά από δυνατότητες συνδεσιμότητας, αδιάβροχες USB 2.0 και RS232 θύρες, καθώς και θύρες LAN.

Πολλές δυνατότητες και μεγάλες επιδόσεις σε μια μικρή φορητή συσκευή η οποία ζυγίζει μόλις 1,1 κιλά! Το Algiz 7 διαθέτει 7-ιντσών widescreen οθόνη αφής με τη νέα και μοναδική τεχνολογία MaxView™, η οποία παρέχει εκπληκτική φωτεινότητα σε συνθήκες υπαίθρου, ώστε να μπορείτε να δείτε τη δουλειά σας ακόμα και στο φως της ημέρας.

Με 10 κουμπιά λειτουργίας και πληκτρολόγιο τύπου QWERTY επί της οθόνης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Algiz 7 αποδοτικά τόσο στο γραφείο όσο και στο πεδίο, όπου η ευελιξία και ανθεκτικότητα του το κάνουν να ξεχωρίζει. Σχεδιασμένο να πληροί αυστηρά στρατιωτικά πρότυπα (MIL-STD-810G) για την υγρασία, τις δονήσεις, τη στεγανότητα, τις ακραίες θερμοκρασίες και να μην επιτρέπει την εισχώρηση σκόνης και νερού στο εσωτερικό του.

Ο συνδυασμός της ανθεκτικότητας και της φορητότητας κάνει το Algiz 7 ιδανικό για GIS εφαρμογές/χαρτογράφηση αλλά και για πληθώρα άλλων εφαρμογών.

 
 
 
 
cart

 
Untitled Document
 

 

 

 
Untitled Document
  Εισάγετε το Email σας
   
 
 
 
     
Untitled Document

© 2009-2018 JGC Συστήματα Γεωπληροφορικής ΑΕ. Σχεδίαση και ανάπτυξη δικτυακού τόπου Alphabit