1  
 Αρχική
Untitled Document
Επιλέξτε κατηγορία
Υποκατηγορία
 
 
Επιλέξτε λέξη κλειδί
 
 
 
Untitled Document

Eπαγγελματικά GPS

Ερασιτεχνικά GPS

Τεχνικό Λογισμικό

Mετρητικός Εξοπλισμός

Πομποδέκτες

Χωροβάτες

Κατασκευαστικά Laser

Αερομοντέλα

Αποστασιόμετρα

GPS Trackers

Ανιχνευτές Καλωδίων

Wearables

Παρελκόμενα

Χειριστήρια

Θερμοκάμερες

Προβολή αναλυτικών στοιχείων προϊόντος

 

  Alphabit easyCMS


Κλικ στην εικόνα
για μεγέθυνση
 
Πελάτες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω προϊόν επίσης είδαν:
     
   
 
 
 
 
  Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 2250 €
 
 
 
 
 
  Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 1395 €
 
 
 
 
 
  Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 949 €
 
 
 
 
Περιγραφή προϊόντος

Το Nautiz X7 αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της εξέλιξης των φορητών υπολογιστών. Είναι εφοδιασμένο με όλες τις καινοτόμες εξελίξεις της τεχνολογίας των PDA, εκπληκτικά λειτουργικό και απροσδόκητα ανθεκτικό. Το Nautiz X7 μπορεί να κάνει όλα όσα χρειάζεστε.

Το Nautiz X7 διαθέτει ισχυρό επεξεργαστή 806 MHz Xscale , με ενσωματωμένη μνήμη RAM 128MB, 4GB Flash αποθήκευσης και μπαταρία λιθίου 5600 mAh η οποία έχει αυτονομία έως και 12 ώρες με μία μόνο φόρτιση! Δεν υπάρχει άλλο PDA στην αγορά που να παρέχει περισσότερο χώρο αποθήκευσης ή περισσότερη αυτονομία της μπαταρίας.

Το Nautiz X7 παρέχει επίσης πρωτοφανείς ικανότητες. Έχει ενσωματωμένο GPS SiRF Star III, Bluetooth 2.0 για σύνδεσεις μικρής εμβέλειας με άλλες συσκευές και WLAN 802.11b/g λειτουργικότητα για ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο από κάποιο τοπικό δίκτυο, καθώς και ενσωματωμένη κάμερα 3-megapixel με αυτόματη εστίαση και LED φλας. Είναι ιδιαίτερα καινοτόμο και έχει δυνατότητα λειτουργίας κινητού τηλεφώνου με 3G GSM/UMTS καθώς και δυνατότητα μετάδοσης δεδομένων, διαθέτει πυξίδα και αλτίμετρο, ακόμη και G-Sensor/επιταχυνσιόμετρο που μπορεί να μετρήσει την ταχύτητα, τη δόνηση και την περιστροφή, προσφέροντάς σας αμέτρητες δυνατότητες εφαρμογών. Το λειτουργικό σύστημα Windows Mobile 6.1 Professional, η 3,5-ιντσών VGA οθόνη αφής και το αριθμητικό πληκτρολόγιο κάνουν το Nautiz X7 τόσο εύκολο στη λειτουργία όσο και πρωτοποριακό.

Το Nautiz X7 είναι ένα εργαλείο με πολλές λειτουργίες και δυνατότητες που σε συνδυασμό με την πολύ ανθεκτική κατασκευή του ιδανικεύεται για χρήση σε οποιεσδήποτε συνθήκες εργασιακού περιβάλλοντος και ιδιαίτερα στις ακραίες. Έχει πρότυπο προστασίας IP67, ειδική σχεδίαση για να είναι αδιαπέραστο από σκόνη και νερό, αντέχει σε επαναλαμβανόμενες πτώσεις, δονήσεις και σε θερμοκρασίες λειτουργίας από -30 ° C έως +60 ° C. Αξιοσημείωτο είναι πως ζυγίζει μόλις 490 γραμμάρια, και είναι αρκετά συμπαγές ώστε να χειρίζεται μόνο με το ένα χέρι.

Είναι αδύνατον να βρείτε άλλο φορητό υπολογιστή παλάμης που να συνδυάζει τέτοιου είδους χαρακτηριστικά και επιδόσεις με τόσο στιβαρή κατασκευή . Το Nautiz X7 είναι πρωτοπόρος στον τομέα των φορητών υπολογιστών.

 
 
 
 
cart

 
Untitled Document
 

 

 

 
Untitled Document
  Εισάγετε το Email σας
   
 
 
 
     
Untitled Document

© 2009-2018 JGC Συστήματα Γεωπληροφορικής ΑΕ. Σχεδίαση και ανάπτυξη δικτυακού τόπου Alphabit